שערים חשמליים או מחסום זרוע לחניה – מה כדאי?

מומחי הפרגולות של סילברגייט – מתקינים מובילים של פתרונות אלומיניום לבית ולעסק.

המלצות מלקוחות

המוצרים שלנו

פרגולות קבועות

פרגולות עמידות המעניקות הצללה קבועה ועמידות גבוהה בפני תנאי מזג האוויר.

פרגולות פיויסי (PVC)

פרגולות עשויות חומר פלסטי עמיד, קל משקל ותחזוקה נמוכה, המספקות הצללה והגנה מגשם.

פרגולות ביוקלימטיות

פרגולות עם תריסים מתכווננים לשליטה באור, אוורור וטמפרטורה, מותאמות לכל עונות השנה.

סליידינג זכוכיות הזזה

מערכות זכוכית מתקדמות המאפשרות סגירה ופתיחה חלקה למרפסות ופרגולות, עם בידוד תרמי ואקוסטי

מסכי זיפ בשלל צבעים

מסכי הצללה חיצוניים מבד איכותי המתוחים על מסילה, עמידים ברוח ומספקים פרטיות והגנה מפני שמש.

סוכך זרועות חשמלי

סוכך מתקפל עם זרועות טלסקופיות הנשלט באמצעות מנוע חשמלי, אידיאלי להצללת מרפסות וגינות.

פרויקטים לדוגמה

טלפון לייעוץ והצעת מחיר

תוכן עניינים

לא מעט אנשים שואלים את עצמם האדם כדי להם לבחור במחסום זרוע חשמלי לחניה שלהם או שמא כדאי להם לבחור דווקא בשער חשמלי. אותם אנשים סובלים לא מעט מכך שתופסים את מקום החנייה שלהם ועל כן מחפשים את הדרך הטובה והיעילה ביותר לפתור את המצב המדובר. ובכן, מדובר על שתי דרכים יעילות לשמור את מקום החניה הפרטי, אך אם אתם תוהים במה כדאי לכם לבחור, כדאי שתקראו את המאמר הבא.

שער חשמלי או מחסום זרוע חשמלי?

שערים חשמליים לרוב ניתן להתקין בכניסה לבתים פרטיים שכן, שער נפתח ונסגר בצורה מסורבלת יותר ממחסום וכן הוא לא מאפשר כניסה של הולכי רגל כך שהוא מתאים יותר לבית ופחות לחניה. מחסום זרוע חשמלי לעומת זאת תופס פחות מקום כאשר הוא משמש כשער לכניסה לחניון של בניין או לצורך שמירה על חנייה בתוך מגרש או בניין וכן לצורך חסימת האופציה לחסום על המדרכה ועוד. על כן, מחסום זרוע חשמלי מהווה אופציה טובה יותר כאשר מדובר על שמירת מקום חניה במגרש חניה גדול, אך אם מדובר על שמירת מקום חניה בבית פרטי, שער חשמלי מהווה את האופציה הטובה ביותר.

כיצד בוחרים שער חשמלי?

אם החלטתם לבחור שער חשמלי, כדאי מאוד שתבחרו אותו בצורה הטובה ביותר. ישנם כמה שיקולים שיש לקחת בחשבון כאשר מעוניינים לרכוש שער חשמלי:

ראשית כל עליכם להגדיר מה הייעוד של השער ועל איזה מתחם הוא הולך לשמור והיכן הוא אמור להיות ממוקם. הפרמטרים הללו יסייעו לכם להחליט איזה סוג שער יכול להתאים לצרכים שלכם.

פרמטר נוסף שיש לבחון הוא אופי השימוש בשער, האם הגבלת המעבר של כלי רכב ושל אנשים או שמא מדובר על הגבלה של כלי רכב בלבד.

כמו כן, עליכם להגדיר את תדירות השימוש בשער וכן את רמת המיגון הדרושה בו.

דבר נוסף שצריך לבחון הוא החיישנים והמנגנונים שיש בשער וזאת בהתאם לתדירות השימוש בו, להבנה של האוכלוסייה שתעשה בו שימוש וכן לרמת המיגון אשר נדרשת.

כמובן שעוד פרמטר חשוב הוא הנראות של השער, כאשר למראה של השער יש שני היבטים הראשון נוגע לפרטיות של המתחם הפנימי והשני נוגע לאסתטיקה שלו ולהשתלבות שלו במבנה כולו באופן הרמוני.

סוגי שערים חשמליים

ניתן למצוא סוגים שונים של שערים חשמליים כגון: שערי זרוע שהם שערים פשוטים אשר תוחמים את הכניסה למקומות חניה פרטיים או מקומות חנייה ציבוריים, שערים נגללים שהם השערים המוכרים של חניונים הצמודים לבתים פרטיים, שערי כנף הם שערים שנפתחים באמצעות ציר פנימה או החוצה. שערים אלה מתאימים בעיקר לאזורים קטנים או צרים וכן שערי הזזה על מסילות שהם שערים כבדים באופן יחסי.

קרדיט תמונה freepik